That
good old Sound!!
 
Mogen wij ons even aan u voorstellen? 
Carla Maria Verwer - Aad Mesman - Aad Verwer - Aad Verhoeve - Fred Mulder - Ton Camphorst
Home

Agenda

Contact

Repertoire

Media

Foto's

Bandleden  
Carla Maria Verwer ,  vocals

 

Carla

 

Vertel eens iets over jezelf?

Ik ben geboren op 27 april 1978 en opgegroeid in Lisse. Nu woon ik al jaren in mijn stadjie - in het mooie en oude centrum van Utrecht. Na mijn studie Bedrijfscommunicatie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen ben ik als communicatie adviseur gaan werken in Utrecht. Dat was leuk werk maar toch wilde ik gaan doen waar mijn hart naar uit ging – ik wilde het theater in. Gelukkig werd ik aangenomen op de Academie voor Drama in Tilburg. Inmiddels werk ik vanuit mijn eigen bedrijf 'De Theaterpraktijk' als theatermaker (www.theaterpraktijk.nl). Als trainer en coach combineer ik mijn achtergrond in de Bedrijfscommunicatie en het Theater in mijn School voor Narratief Leiderschap (www.schoolvoornarratiefleiderschap.com).  

 

 

Wanneer kwam je voor het eerst in aanraking met de muziek van The Shadows?

De klanken van The Shadows zijn er tegelijk met de pap ingegoten.
Zodra mijn vader (leadgitarist Aad Verwer) thuis de kans kreeg gingen de platen op de platenspeler en werden bandjes grijs gedraaid.
Later werden alle nummers nog eens op cd en indien mogelijk dvd aangeschaft. Er was geen ontkomen aan. En dat was niet altijd even prettig. De liefde voor de muziek kwam later pas. Gelukkig maar.

Hoe kwam je bij de band?

Toen mijn ouders 40 jaar getrouwd waren zong ik twee liedjes voor hen.
De bandleden vroegen of ik wat nummers in de 2nd half mee zou willen zingen. Dat leek me wel wat. Van het een kwam het ander en nu is het iedere dinsdag repeteren geblazen.

Wat heb je met sixties muziek?

Muziek vanaf de 60ties en ouder geeft me een fijn gevoel.
Het voelt ongepolijst en echter dan de meeste muziek van nu. Het mochten nog ‘liedjes’ zijn. You tube brengt uitkomst. Ik heb veel plezier in het kijken van de filmpjes met beelden van vroeger. Brenda Lee zingt met veel kracht het toch wat stoute liedje Sweet Nothing en kijkt daarbij bijna verlegen in de camera. Jackie DeShanon knipoogt ingetogen bij Walk in the room. De stem van Julie London vind ik prachtig en van de Drifters word ik blij.
Genieten geblazen

Het zou fijn zijn als de mensen die naar ons komen kijken en luisteren weer even dat gevoel "net als toen" ervaren.