That
good old Sound!!
 

Agenda :                         Komende optredens:
Als u via mail op de hoogte wilt blijven van onze nieuwtjes, stuur ons dan uw mailadres:  info@2ndhalf.nl
Home

Agenda

Contact

Repertoire

Media

Foto's

Bandledenpic
Hallo Beste muziekvrienden, hoog tijd om weer eens een keertje de laatste nieuwtjes te delen.Helaas hebben wij wat veranderingen aan moeten brengen in de agenda voor de komende weken. Daar is een goede reden voor: onze drummer Aad heeft een nieuwe heup gekregen, allemaal goed gegaan maar hij heeft wel wat tijd nodig om weer de oude te worden. Dus, lees hieronder hoe het er de komende tijd uitziet.
Zondag 1 oktober 2023

Filmfestival
Het Amateur Speelfilm Festival Duin en Bollenstreek.
1 Oktober 2023 in Floralis, de bioscoop van de Bollenstreek, Floralisplein 69, 2161 HX  Lisse.
De bioscoop is rolstoelvriendelijk en er is voldoende gratis parkeerruimte. Aanvang is 10.00 uur, ontvangst vanaf 9.00 uur.
Tijdens ontvangst en in de middagpause (12,15) is er in de foyer evenals vorig jaar weer gezellige gitaarmuziek verzorgd door Aad Verwer. En in de filmzaal wordt muziek verzorgd door pianist Cees Diepenveen.
Toegangsprijs voor de hele dag is 7,50 Euro,incl lunch.

Vrijdag27 oktober 2023
Westerkim, Niew Vennep. We gaan weer een feestje bouwen op op de vrijdagmiddag, altijd weer leuk om te doen!
Zondag 29 oktober 2023 Dan zijn wij bij Murphy's, lekkere gouwe ouwe, dansje, drankje en lekker bijpraten. We starten om 16.00 uur
Zaterdag 4 november 2023 We komen weer naar Hillegom. Vereniging voor Senioren ,
locatie Kulturele Raad. De zaal is open 19.30, wij starten om 20.00 uur. Uit het clubblad van VVS:

Wegens het grote succes van vorig jaar organiseert de VVS Hillegom voor de tweede maal een muziek/dansavond met medewerking van de Sixtiesband ‘Second Half’, die bestaat uit vier muzikanten en een zangeres.

Second Half is een band met de roots in de sixties van de vorige eeuw. Op het repertoire staan veel songs uit die tijd. Instrumentals van The Shadows, The Spotnicks, Ventures en ook de Nederlandse ZZ & de Maskers en Jumping Jewels. Naast deze instrumentale nummers staat ook een gevarieerd aantal gezongen songs van o.a. Elvis Presley en Cliff Richard en meer uit die tijd op het programma. Maar ook met andere swingende nummers zorgt de band voor een fantastische avond, hetgeen door vele enthousiaste bezoekers van vorig jaar zeker wordt beaamd.

 

De avond wordt speciaal georganiseerd voor alle leden van onze Vereniging van Senioren, maar staat zeker open voor alle Hillegommers.

Kaartverkoop

Entreekaarten ( € 10,00) zijn verkrijgbaar bij Vivant Frank Evers en indien voorradig aan de zaal.

Zondag 26 november 2023 Dit wordt een bijzondere middag. Samen met de Old Strangers wordt een middag muziek gepresenteerd in de Meerkoet in Lisserbroek. Later meer info.
Zondag 10 december 2023 Fijne sfeervolle middag met alvast een toefje Kerst. Locatie Murphy's Law, Hillegom. Later meer info.