That
good old Sound!!
 
Mogen wij ons even aan u voorstellen? 
Carla Maria Verwer - Aad Mesman - Aad Verwer - Aad Verhoeve - Fred Mulder - Ton Camphorst


.
Home

Agenda

Contact

Repertoire

Media

Foto's

Bandleden  

fred

 

Fred Mulder uit Alphen aan den Rijn

Geboren 6 november 1955 in Leiden.

Getrouwd met Mariska. 2 jongens, Tijmen en Erik

Beroep: Meet en regeltechnicus.

Naast mijn  wekelijkse potje voetbal is mijn hobby muziek maken. 

Ik speel op een Fender ’83 Elite Stratocaster met een Fender Supersonic versterker. Als effecten gebruik ik een Boss delay, een Mad Professor springreverb pedaal en een Diamond compressor.

Ik speel sinds ik een jaar of 12 was gitaar. In die tijd vooral ge´nspireerd door de gitaarhelden  die je toen had zoals Eric Clapton, Jimi Hendrix en Peter Green. Van oude radio’s maakten we toen versterkers. Voor een overstuurd gitaargeluid  maakten we sneetjes in de luidspreker conussen.

Ik heb in diverse blues en rock bandjes gespeeld.

Met muziek van de Shadows en andere instrumentele bands kwam pas in aanraking toen ik al ver in de vijftig was. Pas toen kwam ik erachter hoe vernuftig en melodieus deze muziek in elkaar zat en heeft het me gegrepen en niet meer losgelaten. Ik heb een aantal jaren in de Alphense sixties band The Young Ones gespeeld.  

Ik speel diverse stijlen. Klassiek, Jazz, Blues, Rock en de laatste 10 jaar dus deze muziek.  

Na een tijdje ingevallen te zijn is mij gevraagd slaggitarist in deze geweldige band te worden. Vanuit dat perspectief gezien ben in ik het de jongste lid van de band. Wat leeftijd betreft ben ik de een na jongste.

De oefenavonden in de eigen oefenruimte zijn altijd kleine feestjes. Ons enthousiasme brengen we kennelijk over op het publiek want de optredens zijn altijd geweldig.

fred 2